19.05.2024

Одежда для дома и отдыха

Сайт о моде и стиле

Miten voin rakentaa puurakennuksen kiitos pikalaina verkossa

Дом на дереве фото


Kun eläkkeelläni elämäni muuttui kokonaan. Suurin osa ajasta alkoi viettää maassa, raitisessa ilmassa: talomme sijaitsee lähellä metsää ja järveä. Aloitin myös enemmän aikaa sukulaisten, vaimoni, lasten ja lastenlasten kanssa. Aloitin myös kalastuksen järvellä. Olen erityisen tyytyväinen isoin kaloihin ja kun lapsenlapseni, kaksi ilkikurista poikaa, tulevat käymään minulle dachassa. Yhdessä menemme metsään marjoihin, kaloihin, kaloihin, ruoanvalmistukseen ja kertomaan mielenkiintoisia tarinoita. Eräänä päivänä pojat jakoivat kanssani, että he haaveilivat pääkonttoristaan, puusta, jossa he voisivat pelata pelejä ja pitää hauskaa. Ajattelin vakavasti heidän toiveitaan. Loppujen lopuksi, kuten minäkin, olin pieni poika, ja isäni rakensi minulle pienen havainto-postin puuhun. Olin niin onnellinen silloin! Vietin kaiken vapaa-ajan siellä, luin kirjoja, katselin naapurustoa. Se oli suosikkini paikka pelata, linnoitukseni. Muistan tämän, päätin, että tekisin pojilleni yllätyksen seuraavalle vierailulle. Lisäksi talon lähellä sopiva suuri puu kasvaa.

Tietenkään en voi rakentaa sellaista rakennetta itsekin: sen on oltava erittäin vankka ja luotettava. Joten käännyin rakennusyritykseen avuksi. Siellä, tarjosin välittömästi useita projekteja tulevalle talolle. Valintaa päätellessä minua pidettiin alustavana työn kustannuksena. Olen edelleen nafantaziroval, kuin voit yllättää pojat ja miten tehdä talon mahdollisimman mukavaksi. Tietenkin minun on vaikea maksaa tällaista summaa eläkkeistään kerrallaan. Sitä olisi paljon helpompi jakaa useita kuukausia. Siksi päätin, että pikalaina verkossa auttaisin maksamaan rakennustöiden kustannukset ja kaikki tarvittavat materiaalit.

On hyvä, että aikamme, Internet ja tietokone ovat yleistyneet. Lainatarjouksen valitsemiseksi menin sivustolle linkin kautta. Hänen avustuksensa ansiosta annin nopeasti lainan. Mestarit alkoivat työskennellä parin päivän kuluessa. Vain kaksi päivää rakentamista — ja talossa puussa oli valmis. Juhlapäivän alussa lapsenlapset odottavat todellista yllätystä. Toivon, että puu talo antaa heille yhtä paljon kuin minä kerran, kiehtova maailma, maa fantasiat ja satu seikkailuja. Онлайн кредит на банковскую карту.